Eau'Hana 

Zalig Zwemmen

(Water)relax, tijd voor waterontspanning!

Waterveiligheid en waterrecreatie op jonge leeftijd kwamen al uitgebreid aan bod, maar er is meer. Zo kent iedereen wel eens momenten van spanningen, hoofdpijn,... Je ken het wel, de druk die op vandaag alomtegenwoordig is, in zowel thuis- als werkomgeving. Druk die steeds vaker de nood creëert om tijd te nemen voor jezelf. 

"Ok, maar wat heeft dat met water te maken?" Hoor ik je zeggen. Wel, meer dan je zou denken.. Zo zorg ik als gecertifieerd Oceanic Aqua Balancer voor een één-uur-durend harmonisch rustmoment waar je één bent met het water. Hoe?

Alle wegen leiden naar.. water!
Tijdens een Eau’Hana-relaxatie sessie word je eerst licht gemasseerd terwijl je op het water drijft. Een eerste stap naar ontspanning, naar overgave aan het water. Terwijl je daarna door het water en de AquaBalancer gedragen en bewogen wordt, kan je een steeds diepere ontspanning voelen, een vertrouwde en prikkelarme omgeving zorgen ervoor dat je op een geborgen manier de weg naar jezelf vindt, in deze zee van me-time.

Wie wil, kan op voorhand aangeven om ook onder water te gaan, om daar een nog diepere relaxatie te vinden, een gevoel van “totaal-weg-van-de-wereld”. Telkens haalt de AquaBalancer je opnieuw boven water om te ademen, om dan weer in een vloeiende beweging onder water te gaan, te bewegen, te zijn.

Deze unieke ervaring brengt rust, relaxatie, een prikkelarm moment, ontspanning, focus op jezelf, vertrouwen, loslaten, en nog zo veel meer.

Voor wie is dit? Voor wie nood heeft aan tijd voor zichzelf, nood aan ontspanning, voor wie eens op een andere manier het element water wil leren kennen, voor sporters die in die ontspanning nieuwe kracht putten, en voor zwangere vrouwen, die op dat moment eventjes in hetzelfde gevoel baden als het kindje in hun buik, die even het extra gewicht en de ongemakken kunnen vergeten. Ook voor kinderen die hun rust willen opzoeken in het water, voor kinderen die prikkelgevoelig zijn, en soms even nood hebben aan een moment “ver weg van de luide wereld”. Kortom voor iedereen.

WATERONTSPANNING? IK ZWEM MEE!
Foto's gemaakt door fotokaren.com